Over Ons

Hallo lieve bezoekers, fijn ons website te bezoeken. Je kunt gerust ons website bekijken voor meer duidelijkheid. Wij van mijngeliefde.nl bieden hulp op het gebied van liefde, relatie en mentaal welzijn. Het is niet prettig leven als het niet goed gaat in je relatie of gezondheid. Wist je dat je lichamelijk ook ziek kan worden als je geestelijk zwak bent? Wij kunnen jou helpen om het leven in volle bloei te doorleven. Daarom is deze website ontstaan om jou te helpen een gelukkig leven te lijden.

Doel

Het doel van ons website is om jou gelukkig te zien. Gelukkig zien betekent niet dat je jouw liefde terug gaat vinden of dat de breuk in je relatie weer goed wordt. In sommige situaties is het absoluut niet handig om een relatie weer tot stand te brengen. Een relatie met dwang kan nooit  goed gaan, er is dan sprake van eenzijdig liefde. Je raakt hierdoor gestrest en kunt niet meer concentreren op je dagelijks leven. Er vind een hele ommekeer plaats in je leven die alleen maar onrust brengt in je leven. Je wordt mentaal onwel die uiteindelijk kan leiden tot lichamelijk onwel worden. Wist je dat je door stress ook last kunt krijgen van lichaamspijnen, haaruitval en zelfs hartfalen. Dit willen we allemaal voorkomen. Ons doel is om je te begeleiden, wij leren jou leven in vervelende situaties, situaties die niet meer teruggedraaid kunnen worden. Het is moeilijk om bepaalde beslissingen te accepteren, maar door ons hulp zul je bepaalde zaken beter inzien en begrijpen om uiteindelijk te accepteren.

Wij van mijngeliefde.nl hebben verschillende soorten mensen gehad die graag geholpen willen worden. Sommigen die heel moeilijk kunnen accepteren. Maar door ons deskundig team lukt het ons om de mensen bewust te maken van bepaalde zaken. Wij geven ook graag tips en adviezen. Uiteindelijk weten we waarvan je houdt en waarvan niet. Aan de hand daarvan kunnen we jouw begeleiden bepaalde zaken te vergeten of ermee te kunnen leven.

Geen enkel probleem is klein. Soms denk je, ik heb maar een liefdesverdriet, laat maar gaan. Dit is de grootste fout die je zult maken. Een klein liefdesverdriet kan onbewust ervoor zorgen dat je geen ander meer wilt in je leven. Het wordt moeilijk om door te leven. Voor ons hoef je helemaal niet verlegen te zijn. Voel je vrij, want geen enkel probleem is vervelend of lachwekkend. Daarom zijn wij ontstaan.

Wij hebben groot succes geboekt. Je kunt genoeg zien op de website. Dit is maar een deel, indien je iets niet kunt vinden kun je ons altijd vragen via het contactformulier. Wij hebben altijd een passend oplossing klaarstaan voor jou.

Wij van mijngeliefde.nl streven naar een gezonde samenleving. Soms ben je niet van bewust hoe schadelijk een bepaald probleem kan zijn totdat het te laat is. Maar wij willen dit voorkomen. Wij vinden het leuk om te communiceren met mensen. Niet alleen voor problemen kun je bij ons terecht, maar ook wanneer je een goed relatie hebt en dit verder wilt behouden. Aarzel niet indien je twijfelt hoe je verder moet, maar neem gerust contact op met ons. Wij nemen zo snel we kunnen contact op met jullie. Er zijn ook leuke blogs aanwezig die je kunt lezen voor plezier. Met de leuke foto’s en video’s zul je niet vervelen van de website. Een goede bezigheid in je vrije tijd vind je alleen op mijngeliefde.nl.