Een liefdesrelatie kun je stabiel houden. Maar daarvoor ga je veel moeten weten over elkaar. Om een liefdesrelatie succesvol te maken ga je de behoeften van mannen en vrouwen eerst moeten weten. Mannen en vrouwen hebben drie verschillen in hun primaire behoeften en dit wordt onderzocht in de belangrijkste verschillen tussen man en vrouw in de manier waarop ze denken, handelen en reageren, zodat ze beter aan elkaars behoeften kunnen voldoen en samen kunnen werken aan een succesvol liefdes- en relatieleven. De drie primaire behoeften van mannen zijn: respect, recreatief gezelschap en seks. Terwijl die van de vrouwelijke tegenhangers zijn; Liefde, gesprek en genegenheid. Worden al je behoeften bevredigd in je sfeervolle relatie?

De man heeft respect nodig

Een man verdient niet alleen respect, hij moet gerespecteerd worden, het maakt deel uit van zijn aard als leider, beschermer en leverancier. De behoefte aan respect vormt de kern van zijn gevoel van eigenwaarde en beïnvloedt elk gebied van zijn leven. Vrouwen (vrouw) zullen aan de behoefte van haar man aan bewondering en respect moeten voldoen door zijn waarde en prestaties te begrijpen. Ze moet hem herinneren aan zijn capaciteiten en hem helpen zijn zelfvertrouwen te behouden.

Een alleenstaande man heeft net zoveel respect nodig als een getrouwde man. Hij heeft zusterlijke bevestiging nodig van vrouwelijke dames, vrienden en familieleden.

Vrouw heeft liefde nodig

Liefhebben betekent koesteren en verzorgen. Omdat de vrouw is gemaakt met het doel liefde te ontvangen, verlangt een vrouw niet alleen naar liefde, ze heeft het ook echt nodig. Net zoals een man moet weten dat hij wordt gerespecteerd, moet een vrouw voelen dat ze liefde is. Een vrouw wil het gevoel hebben dat ze belangrijk en speciaal is voor haar man. Als een man tijd doorbrengt met een vrouw, voelt ze zich gekoesterd en verzorgd, omdat ze weet dat zij op de eerste plaats komt in zijn leven. Als een vrouw alleenstaand is, is het ontvangen van liefde nog steeds haar grootste behoefte. Mannelijke vrienden en familieleden kunnen in haar behoefte voorzien door broederlijke liefde te tonen door middel van vriendelijkheid, kameraadschap en hulp tijdens levensmoeilijkheden.

De behoeften van mannen aan recreatief gezelschap. Niets zegent een man meer dan wanneer een vrouw betrokken is bij zijn favoriete recreatie. Als een vrouw deelneemt aan wat haar man graag doet, bijvoorbeeld tafeltennis spelen, historische monumenten bezoeken, instrumenten bespelen of computerprogramma’s ontwerpen als voorbeeld, en de vrouw laat de man haar er alles over vertellen, dan zal ze sterker worden. Wanneer een paar een belangrijk aspect van hun leven met elkaar deelt, bouwen ze begrip, kameraadschap en intimiteit op in hun liefdes- en relatieleven.

Communiceren met elkaar

 Omdat mannen een leiderschap mentaliteit hebben, zijn hun gesprekken met de vrouwelijke tegenhangers soms meer instructies dan een dialoog van geven en nemen. Een vrouw wil dat een man met haar praat en niet over haar praat. De man kan de behoefte van een vrouw aan een intiem gesprek vervullen door voortdurend een punt te maken om met haar te communiceren. Om echt aan de behoefte van vrouwen te voldoen, moet de man met haar praten op gevoelsniveau en niet alleen op kennis- en informatieniveau. De man moet zijn interesses delen en een gesprek met de vrouw heeft behoefte aan een gesprek, deze gerelateerde behoeften kunnen een prachtige brug vormen voor communicatie tussen mannen en vrouwen.

Seks

De man is seksueel bijna altijd klaar, de behoefte van een man aan seks is een van de sterkst denkbare behoeften, het is een aspect van zijn make-up dat hem grote vervulling geeft. Daarom is het belangrijk dat een vrouw gevoelig is voor de behoefte van haar man aan seks.

Genegenheid

Terwijl een van de primaire behoeften van de man seks is, is genegenheid een van de primaire behoeften van de vrouw. Als deze twee onderling verbonden behoeften niet liefdevol worden begrepen en in evenwicht worden gebracht, kunnen ze enkele van de ergste conflicten veroorzaken in een (huwelijks)liefde en relatie in het leven van de mensheid. De vrouwelijke natuurlijke focus ligt op de zintuiglijke, intuïtieve en emotionele gebieden van het leven, en daarom heeft ze een overeenkomstige behoefte aan genegenheid. Ze heeft een atmosfeer van genegenheid nodig om liefde en voldoening te voelen.

Mannen en vrouwen moeten begrijpen dat genegenheid de omgeving creëert voor seksuele vereniging in het huwelijk, terwijl seks de gebeurtenis is. De meeste mannen realiseren zich dit niet, dus gaan ze direct achter het evenement aan. Ze weten niet wat het betekent om een ​​omgeving van genegenheid te creëren. In plaats daarvan richten ze zich alleen op hun eigen behoeften. Genegenheid is de omgeving waarin een prachtige relatie kan groeien. Genegenheid geven aan een vrouw betekent een beroep doen op datgene wat haar tot een emotioneel wezen maakt. Soms willen vrouwen gewoon dat mannen bij haar zitten, haar hand vasthouden en met haar praten.