Adverteren

Wil je samenwerken? Wij van mijngeliefde.nl bieden de mogelijkheid om te adverteren. Het adverteren heeft voordelen voor zowel jouw website als die van ons. De websites kunnen door deze vorm van samenwerking veel bezoekers aantrekken. Er zijn verschillende advertentievormen, de keuze ligt aan jou.

Ons website is druk bezocht vanwege het onderwerp. Een advertentie van jullie website hierin gaat voor veel vordering zorgen. Dit is een groot voordeel voor jou bedrijf. Ons website heeft te maken met liefde, relaties en mentaal welzijn. Bij ons vind je uitgebreid informatie, hulp met tips en adviezen en je voelt je vooral zelfverzekerd. Wij werken samen met de deskundigen die de bezoeker op elk moment een hulp kan aanbieden.

Content

Artikelen kunnen jouw website een ander effect geven. Bezoekers vinden het handiger wanneer je meteen uitgebreid informatie kunt vinden over een bepaald onderwerp. Dan hoeft men niet steeds te zoeken of contacten. In dit artikel zit er ook een link die je verwijst naar een website. De bezoeker hoeft niet steeds terug te gaan naar de homepagina om te weten over bepaald  onderwerp. Het link verwijst je al naar de juiste pagina.

Kosten

De advertentiekosten verschillen van elkaar. Het hangt er vanaf welk soort advertentie je kiest of hoeveel je nog bij wilt voegen in je advertentie. Wij kunnen ook video’s en fotos plaatsen om jou website nog aantrekkelijker te maken. Linkplaatsing begint vanaf vijftig euro en teksten vanaf 150 euro.

Team

Ons team is goed in samenwerking. Ons team bestaat uit een groep mensen die elk zijn of haar eigen functie is. Elk persoon is goed in een bepaald onderdeel. Niks te vrezen dat een persoon alles onderhandeld. Dit is zeker niet handig anders kunnen er fouten gemaakt worden.

Geïnteresseerd in het adverteren? Neem contact op met ons via het contactformulier. Je kunt ook reageren voor meer informatie over het adverteren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op en kunnen meteen overgaan tot adverteren. Het is niet verplicht om maar een advertentievorm te kiezen.